Magyar Kajszibarack pálinka

Magyar Kajszibarack pálinka

A magyar pálinka hírnevét ez alapozta meg, amikor annak idején elvitték Angliába. A magyar kajszi, mint gyümölcs a legkényesebb, de mint alapanyag a legjobb. Az ebből készült pálinkának pedig komplex, gyönyörű íze van. A gyümölcsök közt a magyar kajszi a királynő: ebből a legjobb a lekvár és ebből a legjobb a pálinka is!

A 2008 évi DESTILLATA Nemzetközi versenyen aranyérmet nyert, majd 2011-ben az ÉV PÁLINKÁJA címet nyerte el. 

 

Díjak - Magyar Kajszibarack pálinka

  • Magyar kajszibarack pálinka - ARANY
    2016. DESTILLATA, Ausztria
  • Magyar Kajszibarack - ÉV PÁLINKÁJA
    2011, DESTILLATA, Ausztria

A Márton és Lányai Pálinkák a kultúrált italfogyasztás elkötelezett híve !
18 éven aluliak számára a szeszes italok fogyasztását nem ajánljuk !