BARDIN Brandy XO minőség

BARDIN Brandy XO minőség

 A BARDIN brandyt homoki fehérborból készítjük a francia konyak desztillálási technológiával azonosan. Gyönyörű mély bordó színét és bársonyos ízét annak köszönheti, hogy minimum 10 évig tölgyfahordóban érleljük. Magában hordozza a tölgyfától kapott jellegzetes érett karaktert, utóíze vaniliára emlékeztető, illata kellemesen édeskés.

2003-, 2004-, 2005-ben ARANY érmet kapott a  Hegyközségek Nemzeti Tanácsa által rendezett Bor-Pezsgő-Párlat versenyen. 2007 évi Etyeki Pincefesztiválon pedig  a "Fesztivál érlelt párlata" kitüntetést nyerte.

2008-ban és 2013-ban a Destillata Nemzetközi Párlatversenyen ezüstérmes lett.

Alkoholfok 40%, kiszerelés  7 dl

Díjak - BARDIN Brandy XO minőség

  • Bardin Brandy X.O.- CHAMPION
    2016. QUINTESSENCE, ONGA
  • Bardin Brandy XO - EZÜST érem
    2008, DESTILLATA Nemzetközi Pálinkaversenyen, Ausztria
  • Bardin Brandy XO - ARANY érem
    2007, XXX. Jubileumi Országos Bor-, Pezsgő- és Párlat verseny
  • Bardin Brandy XO - ARANY érem
    2003, 2004, Hegyközségek Nemzeti Tanácsa Országos Versenye

A Márton és Lányai Pálinkák a kultúrált italfogyasztás elkötelezett híve !
18 éven aluliak számára a szeszes italok fogyasztását nem ajánljuk !