A BARDIN brandyt homoki fehérborból készítjük a francia konyak desztillálási technológiával azonosan. Gyönyörű mély bordó színét és bársonyos ízét annak köszönheti, hogy minimum 10 évig tölgyfahordóban érleljük. Magában hordozza a tölgyfától kapott jellegzetes érett karaktert, utóíze vaniliára emlékeztető, illata kellemesen édeskés.
2003-, 2004-, 2005-ben ARANY érmet kapott a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa által rendezett Bor-Pezsgő-Párlat versenyen. 2007 évi Etyeki Pincefesztiválon pedig a "Fesztivál érlelt párlata" kitüntetést nyerte.
2008-ban és 2013-ban a Destillata Nemzetközi Párlatversenyen ezüstérmes lett.
Alkoholfok 40%, kiszerelés 7 dl
Díjak - BARDIN Brandy 20 éves érlelésű XO minőség
- Bardin Brandy X.O.- CHAMPION
2016. QUINTESSENCE, ONGA - Bardin Brandy XO - EZÜST érem
2008, DESTILLATA Nemzetközi Pálinkaversenyen, Ausztria - Bardin Brandy XO - ARANY érem
2007, XXX. Jubileumi Országos Bor-, Pezsgő- és Párlat verseny - Bardin Brandy XO - ARANY érem
2003, 2004, Hegyközségek Nemzeti Tanácsa Országos Versenye