2005-ben a balatonkötcsei Opperheim Pincészet Irsai Olivér szőlőjéből sikeres új terméket, szőlőpálinkát hoztunk létre. Ez adta az ötletet, hogy más neves borászokkal együttműködve azok sikeres borainak szőlőjéből közösen szőlőpálinkát készítsünk. Így született meg 2007-ben a Szeremley Pincészet rizlingszőlőjéből készített szőlőpálinka és a Hagymási Pincészet egri bikavér szőlőalapból készült „Ördögcsepp" szőlőpálinka, melyek egyaránt ezüstérmet nyertek a 2007. évi Destillata versenyen.
Kedvünk támadt a gyümölcs ízét és illatát magába záró, mindenki által felismerhető, rendkívüli minőségű pálinkát készíteni. Így született meg a dél-balatoni termőtájon termelt „Irsai Olivér” szőlőből készült szőlőpálinka, mely már számos díjban és elismerésben részesült (2006., 2008. és 2009. évi DESTILLATA nemzetközi versenyen az „ÉV PÁLINKÁJA" díjat nyerte el)
Ezt az aszútörköly pálinkát a tokaji borvidékről származó aszútörkölyből saját technológiával erjesztjük és desztilláljuk. 3 éves tölgyfahordós érlelés után gyönyörű "grappás" pálinka, a szivarozók és pipázók kedvence született.
Több, mint 10 éve, hogy forradalmat robbantottunk a magyar pálinka világában az "irsai Olivér szőlőpálinkánk"-kal. Meggyőződésünk, hogy a Tokaji Borvidékről származó furmint szőlőből általunk készített "Márton és Lányai Furmint szőlőpálinka" hasonló sikerek várományosa. Nem véletlenül, hiszen a furmint ugyanúgy magyar szőlő, mint az irsai. Igazi hungarikumot készítettünk.