Büszkeségeink
1993-ben elhatároztuk, hogy megpróbálunk hobbyból olyan minőségű konyakot és calvadost készíteni, mint a franciák. Az elmúlt évek sikerei, az elnyert érmek azt bizonyítják, sikerült: a MÁRTON ÉS LÁNYAI érlelt párlatok a francia konyak és calvados magyar megfelelői. Az italokat a francia főzési technológiának megfelelően kétszer desztilláljuk közvetlen tüzelésű rézüstön, majd azt követően több évig tölgyfahordóban érleljük.
A francia calvadoshoz hasonlóan, ám magyar almából készítjük a többszörös aranyérmes BARDIN érlelt almapálinkát, melyet aztán 3-6 évig tölgyfahordóban érlelünk. Izvilága hasonlit a brandyére, ám az almajelleg meghatározó, szine áttetsző arany. Desszertekhez, fagylaltra, kávé mellé kitűnő.
A BARDIN brandyt homoki fehérborból készítjük a francia konyak desztillálási technológiával azonosan. Gyönyörű mély bordó színét és bársonyos ízét annak köszönheti, hogy minimum 10 évig tölgyfahordóban érleljük.